WIE ZIJN WIJ?


Capoe Media is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, aanpassen en beheren van nieuwe en bestaande websites. Van simpele statische paginas tot dynamische professionele websites. Ook CMYK drukwerk en social media behoren tot onze expertise.

Een nieuwe website
Wilt u een professionele website laten maken of wilt u graag meer weten mij en waarmee ik u als designer van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Een nieuwe huisstijl
Uw huisstijl bepaalt de identiteit die u uitstraalt naar uw klanten. Capoe Media vertaalt uw identiteit naar een passend beeld en ontwikkelt de bijpassende logo's, huisstijlen en natuurlijk divers beeldmateriaal.


Merk beleving
Wij creëren, ontwikkelen en onderhouden merken, of het nu voor nieuwe starters of gevestigde bedrijven is. We zijn er ook om te helpen bestaande merken te realiseren van hun potentieel.

Nieuwe belettering
Belettering van uw wagenpark of zelfs stand is dé ideale manier om uw bedrijf te promoten. Bovendien staan wij u graag ten dienste bij een ontwerp voor de gevel van uw winkel- of kantoorpand.

Hulp en training
Ik sta altijd bij met uw website of ander werk en ook kunnen we diverse trainingen verzorgen. Waaronder bijvoorbeeld: Webdesign basis/gevorderd, beeldbewerking, videobewerking, Illustrator vector, Dreamweaver HTML, Social Networking en Advies.